Cadeaubon Peel en Maas visual background
Cadeaubon Peel en Maas visual €15
Cadeaubon Peel en Maas visual €10
Cadeaubon Peel en Maas visual €25

Veelgestelde vragen

Van wie is dit initiatief?

De Cadeaubon Peel en Maas is een initiatief van de Stichting Retail Management Peel en Maas. Het doel is om juist in deze bijzondere tijd het belang van lokaal kopen te benadrukken. Met deze actie zorgen we er samen voor dat het geld in onze eigen woon-en/of werkomgeving wordt besteed.

Waar kan ik deze bon inleveren?

Je kunt deze bon inleveren bij alle deelnemende winkels en horecazaken in Peel en Maas. Deze zijn te vinden in het overzicht.

Tot wanneer is de bon geldig?

De Cadeaubon Peel en Maas is 2 jaar geldig vanaf de dag van aankoop.

Kan ik mijn bon inwisselen voor geld?

Het is niet mogelijk om de bon in te wisselen voor geld.

Kan ik de bon ook op een fysieke plek kopen?

Vanaf medio oktober zullen de bonnen ook te koop zijn bij verschillende verkooppunten in de gemeente Peel en Maas. Dit zal vooraf bekend worden gemaakt.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Voor fysieke cadeaukaarten geldt dat deze herroepen kunnen worden, totdat ze verzilverd zijn. Raadpleeg ons retourbeleid voor de voorwaarden

Kan ik mijn bestelling wijzigen?

Ja. Neem dan contact met ons op via info@cadeaubonpeelenmaas. Geef door wat je wilt wijzigen en wij passen het voor je aan.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Ja. Neem dan contact met ons op via info@cadeaubonpeelenmaas en geef de bestelgegevens door. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.